Felső-erdei Vendégház

Kőszeg, Felső- erdő utca 28. (Szabó-hegy) Csánits Ákos: 30/3877528, Nagy Réka: 30/2474180 csanits.akos@gmail.com, takasiki@citromail.hu
Látogasson el az ország egyik ékszerdobozának is emlegetett gyönyörű városába Kőszegre, ahol a légúti betegeket és az asztmásokat az ország legtisztább levegője várja. A várostól kb. 2 km-re kínáljuk a Szabó-hegyen lévő Felsőerdei Vendégházat.
Felső-erdei Vendégház

A kertből fantasztikus panoráma nyílik a városra. A vendégház és környéke nyugodtságával, mesés környezetével, túrázási lehetőségeivel zavartalan kikapcsolódást nyújt minden ideérkező vendég számára.

A vendégház különösen ideális családok, baráti társaságok, a kirándulni vágyó természetjárók és kerékpárosok számára. A hét-forrás, mely a hét vezérről kapta a nevét kb. fél óra, az Ó-ház kilátó 40 perc, és az Írott-kő, ami a Dunántúl legmagasabb pontja (883m) 1-1,5 óra kirándulással elérhető. A vendégháztól kb. 300 m-re kezdődik a Magyarországon egyedülálló erdei tornapálya, amely kicsiknek és nagyoknak is ideális a testmozgásra.

Elhelyezkedés:A Felsőerdei Vendégház a várostól gyalogosan kb. 30 percre (2 km), autóval 5 percre (3 km) található. A Kőszegi-hegység látnivalói gyalogosan, valamint autóval is innen közelíthetőek meg a leggyorsabban. Kőszegtől 10 km-re található Lutzmannsburg, ami a környék legnagyobb wellness paradicsoma. Itt található még Európa legnagyobb fedett csúszdája, és a hét szaunával rendelkező Body soul rész is. Büki termálfürdő 20 km-re, és télen pedig 50-100 km-en belül síelési, és snowboardozási lehetőség, piros és kék pályákkal (Joggland, Semmering, St. Corona)

A Vendégház:2 szintes (földszint és emelet), összesen 70 m2 alapterületű ingatlan, melyben a földszinten (30m2) egy teljesen felszerelt konyha, étkező valamint egy zuhanyzóval ellátott fürdő, WC található, és egy konyhakapcsolatos 20 m2-es terasz.

Az emeleten (40 m2) 2 szoba, illetve egy zuhanyzó WC-el, és egy gardrób található.

A konyha felszereltsége: gáztűzhely, mikrohullámú sütő, sütő, hűtőgép, kávéfőző, vízforraló, edények, étkészlet stb.

Egyéb szolgáltatások: TV készülék a szobában (UPC vétellel)

A Kert:A közel 700 m2 alapterületű kert A kertben szalonnasütésre grillezésre és bográcsozásra is lehetőség nyílik.

Kérésre kerékpáros túravezetés, és télen síoktatás (gyermekek részére is) igénybe vehető.

Férőhelyek száma: max. 4 fő
Áraink: 10.000 Ft/ház/éjszaka
Egy fő: 3500 Ft/éjszaka
Két fő: 6000 Ft/éjszaka
Fűtési szezonban éjszakánként 2000,- Ft fűtési díjat számítunk fel.
Idegenforgalmi adó (18 - 70 év között): 350 Ft/fő/éj

Fotók

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.