Sziget Vendégház

Kőszeg Sziget u. 3. +36-94/360-001, +36-70/622-2438 timeakabai85@gmail.com www.szigetvendeghaz-koszeg.hu
A Sziget Vendégház egy, a 18. században épült műemlék házban lett kialakítva. Szálláshelyünkről az óváros, illetve a Jurisics vár négy-öt perces kényelmes sétával elérhető. A ház előtt a parkolás ingyenes. Motort, kerékpárt a zárt udvarban helyezhetnek el. A vendégház ódon hangulatával kicsit visszavisz az időben,régi tárgyakkal ismerkedhet, de emellett a korszerű technika előnyeit is élvezheti. A natúrparkbarát szálláshelyen a környezettudatosság elvének a betartására törekszünk.

Honlap: www.szigetvendeghaz-koszeg.hu
Facebook: www.facebook.com/Sziget-Vendeghaz
Sziget Vendégház

Három apartmanunkból az egyik egyszobás, a másik kettő két-két szobás. Az egyik szobában franciaágy, a másikban külön álló két ágy van. Az egyikhez nappali is tartozik. Igény esetén a két nagyobb apartmant össze lehet nyitni, így a nappali közös térré válik. A szobák pótágyazhatóak. Mindhárom apartmanban jól felszerelt mini-konyha,hetven literes hűtővel, fürdő, WC van. A kertben lehet bográcsozni, grillezni. A szobák nem dohányzóak, állatot behozni nem lehet!

100 méter távolságban élelmiszerüzlet található.A szobákban a kábeltévé adásai foghatók.Minden apartmanban internet csatlakozás és wifi elérhetőség van. A szabadidő eltöltéséhez egyéni programok összeállításában segítünk.

A megújult Jurisics téren található Óvárosi apartman önellátó, pótágyazható, egy szoba-konyha-fürdőszobás lakás, amely függőfolyosóról nyílik. Megközelítése behajtási engedéllyel lehetséges, ami a ki-be pakolás idejére szól,utána 100-150 méter távolságban lehet fizetős vagy egyéb helyen parkolni.

Látványosságok


Jurisics vár és a körülötte lévő műemlék épületek, a felújított Fő Tér, templomok, Patikamúzeum, Postamúzeum, Tábornokház, Öreg torony, Természetvédelmi Látogatóközpont.

Kirándulóhelyek


Hétforrés, Ó-ház kilátó, Szent Vid kápolna, Írottkő, Kálvária templom, csónakázó tó, cáki pincék, Léka vára stb.

A közelben található termálfürdők egész évben a gyógyulni, fürdőzni vágyók rendelkezésére állnak. A téli sportok kedvelői a kőszegi sísánc mellett a közeli Ausztriai sípályák kínálatából is választhatnak.

Programok


Ha hétvége... az Írottkő Natúrparkért rendezvényei:
gyalogos és kerékpáros túrák
kulturális és helytörténeti séták
borkóstolók

Szőlő Jövések Könyve április
Kőszegi Várszínház jún-aug
III.EDEN -nap és alpannonia Bakancsos Túratalálkozó május
Hétforrás Piknik július
Kőszegi Ostromnapok aug.
Fesztivál a határon aug.
Írottkő Vándorlás-Nemzetközi Túrahétvége szept.
Kőszegi szüret és Nemzetközi Fúvószenekari Találkozó szept.
Velemi Gesztenyeünnep okt.
Natúrpark Ízei-Gasztr. Fesztivál,Orsolya napi vásár okt.
Advent a Natúrparkban nov.-dec.

Fotók

Külső képek

1. apartman 2 szobás 59 nm

2. apartman 2 szoba + nappali 81 nm

3. apartman 1 szobás 31 nm

Sziget Vendégház Óvárosi Apartmanja /Jurisics tér 10. 1/5

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.