Beszámoló a projekt előrehaladásáról

TOP_PLUSZ-2.1.1-21-VS1-2022-00001 - Kőszegi általános iskolák energetikai korszerűsítése

2023.01.01-től 2024.01.31-ig

Elkészült a teljes műszaki dokumentáció az összes érintett tevékenységre vonatkozóan.

A releváns szakmai-műszaki és horizontális feltételeknek való megfelelés bemutatásra került.

A projekt keretében szemléletformáló tevékenységként képzési anyag kerül kidolgozásra és 2 db képzés kerül lebonyolításra az energetikai beruházással érintett épületek állandó használói részére (1 db képzés a Kőszegi Béri Balog Ádám Általános Iskolában és 1 db képzés a Bersek József Általános Iskolában). A képzés tartalmának bemutatása az 1. számú mérföldkő mellékleteként csatolásra került.

A projektmenedzsment szervezet a projekt megvalósításának kezdő időpontjában, 2023.01.01-jén felállításra került. A közvetlen projektmenedzsment feladatokat a Kőszegi Közös Önkormányzati Hivatal Fejlesztési Irodájának munkatársai látják el.

Az éghajlatváltozási rezilienciavizsgálat elvégzésre került.

A kötelező nyilvánosságot végző vállalkozó kiválasztása megtörtént.

A megvalósításhoz kapcsolódó kötelezően megvalósítandó nyilvánossági feladatok előrehaladása időarányosan történt. Elkészült a 2 db „A2” méretű tájékoztató tábla, a projekt aloldala a www.koszeg.hu oldalon (https://koszeg.hu/hu/onkormanyzat/toppluszprojektek/folder.php?id=377) és a nyomtatott tájékoztatók, valamint kiküldésre és megjelenésre került a sajtóközlemény a projekt indításáról. 2023.12.07-én megrendezésre került a Sajtónyilvános projektnyitó rendezvény a Béri Balog Ádám Általános Iskolában, melyen bemutatásra került a projekt és a projekt keretében megvalósulásra kerülő energetikai korszerűsítések kiviteli tervei.