Box beszámoló

Egy arany, két ezüst, egy bronz, és egy ,,B” csoportos első hely az Énekes István Emlékversenyről!!! A döntők napján Papp Kristóf lépet először ringbe, és lendületes bunyóval győzte le győri ellenfelét, így a 75 kg B csoportjának az első helyén végzett!!!

A lányoknál ifjúsági 60 kg-ba Rába Noémi következett aki egy harcias mérkőzésen, egyhangúan győzte le kőbányai riválisát, és második győzelmét aratva megszerezte a győzelmet!!! Horváth Kira ifjúsági 70 kg-ba nagy lendülettel kezdte élete első mérkőzését, és szépeket talált, de mérkőzés közepétől rutinosabb nagykanizsai ellenfele átvette az irányítást és megnyerte a mérkőzést, így maradt a második hely!!! Budai Szebi nagy csatába maradt alul kecskeméti riválisával szemben, sajnos a harmadik menetben belelépett egy nagy ütésbe, és a második helyen végzett a 67 kg mezőnyében, két győzelemmel és egy vereséggel!!! A Skorpiós Horváth Ádám ugyan ebben a súlyban az előkelő harmadik helyen végzett!!! Varga Roland tanítványa egy kiemelt versenyzőt búcsúztatott nagyon jó teljesítménnyel, és a későbbi győztestől kapott ki az elődöntőbe.
-Versenyzőink mind első éves ifik, és első három perces meneteiket bokszolták. Volt akinek ez volt az élete első éles mérkőzése. A tavalyi évben érem nélkül zártuk ezt a versenyt, és az idén győzelmekkel, érmekkel, kupával zártuk a versenyt, de ami a legfontosabb, hogy látszik a fejlődés a versenyzőinken, gratulálunk a teljesítményükhöz!
Varsányi Áron

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.