34/2006. (III. 2.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2006. április 1-jei hatállyal a közte és Dr. Szalkai Csaba fogorvosi feladatok egészségügyi vállalkozás formájában történő ellátásáról szóló 2004. október 29-én kelt szerződésének az alábbiak szerinti módosítását jóváhagyja, egyben felhatalmazza a polgármestert annak aláírására:

1, I.3.A fogorvosi szolgálat, illetve a jelen szerződésben foglalt megbízás kiterjed:
a) A működtetési joggal rendelkező vállalkozó fogorvos az önkormányzat felé területi ellátási kötelezettséget vállalva a fog- és szájbetegségek gyógyító – megelőző alapellátását végzi, melynek keretében az önkormányzat által szabályozott Kőszeg város 1. számú vegyes körzet (l. számú melléklet) lakosai, a Béri Balog Ádám. Általános Iskola, valamint a Bersek József Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Pedagógiai Szakszolgálat kőszegi intézményének 2.,4.,6.,8. osztályos tanulói részére fogorvosi ellátást biztosít.

a) Az a) pontban foglaltakon túl a megbízás kiterjed a 2. számú vegyes körzet fogorvosának helyettesítésére (2. számú melléklet).

A vállalkozó fogorvos köteles:

1. II.7. a 361-116 számú telefonvonalon felmerült költségeket megtéríteni,

2. II.8. az általa használt rendelő és kiegészítő helységei takarítási feladatait megszervezni,

3. II.14. a fűtés, világítás és közmű költségeit teljes egészében megtéríteni, valamint a fogorvosi rendelő (16,24m2) és a kiegészítő helyiségek (röntgen 4,25 m2, betegváró 33,93 m2, előtér 3,78 m2, belépő- és illemhelyiségek 6,53 m2) bérletéről a bérbeadóval külön szerződésben megállapodni,

4. II.15. a röntgen üzemeltetése során felmerülő költségeket megtéríteni,

5. II.16. A szerződés megszűnése esetén a vállalkozó fogorvos a fogorvosi rendelőt és annak leltár szerinti felszerelését rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban köteles a bérbeadó részére visszaadni (4. számú melléklet). A rendelő használatára kizárólag a fogászati alapellátás tevékenységének végzése céljából a vállalkozó fogorvos jogosult, másnak nem engedheti át, kivéve a helyettesítés idejét.


Felelős: Kuntner Ferenc polgármester.
Hivatali felelős: Dolgos Zsanett gyámügyi és szociális osztályvezető.
Határidő: 2006. március 31.