110/2018. (VI. 28.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
1. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kőszegi Ostromnapok Egyesülettel (9730 Kőszeg, Rajnis u. 9., adószám: 18031120-1-18, képviseli: Móricz Imre elnök) az 5/2018. (I.25.) határozattal jóváhagyott Ingatlanhasználati szerződés 1. pontját az alábbiak szerint módosítja:
„1. Szerződő felek rögzítik, hogy az Egyesület együttműködik az Önkormányzattal többek között a Kőszeg városában évről évre megrendezésre kerülő Félhold és Telihold Kőszegi Ostromnapok rendezvény megszervezésében és lebonyolításában. Az Egyesület működése, valamint hagyományápolással kapcsolatos feladataikhoz szükséges eszközök tárolása érdekében az Önkormányzat az Egyesület részére ingyenes használatra átengedi – határozatlan időre - a tulajdonát képező Kőszeg, Chernel u. 6. szám alatt található 1841/A/2 hrsz-ú 42 m2 nagyságú 1. sz. földszinti irodát, valamint a 1841/A/3 hrsz-ú irodának az 1,55 m2 nagyságú mosdó helyiségét.”
2. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert az 1. pontban szereplő Ingatlanhasználati szerződés módosításának aláírására.

Felelős: Huber László polgármester.
Határidő: azonnal.