259/2006. (XII. 12.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 237/2006. (XI. 28.) képviselő-testületi határozattal létrehozott, a gimnázium szakmai és pénzügyi vizsgálatát elvégző munkacsoport javaslatai alapján az alábbi döntéseket hozza:

1. Kőszeg Város Önkormányzata vállalja a Jurisich Miklós Gimnázium és Középiskolai Kollégium fenntartását, működtetését.
2. A Jurisich Miklós Gimnázium és Középiskolai Kollégium a Gyöngyös utcai épületből 2007. január 1-jével felköltözteti a kollégistákat a magyar-angol kollégium épületébe. Az intézmény továbbra is foglalkozik a szabad kollégiumi férőhelyek hasznosításával és vállalja a 30 millió Ft-os tervezett bevétel teljesítését.
3. A megyei feladatok ellátásáért visszajuttatott személyi jövedelemadóból származó bevétel intézményre eső részét az önkormányzat a gimnázium működésére fordítja.
4. A kollégiumi költözésből adódó munkaátszervezéseket és 13 millió Ft megtakarítást az intézmény 2007-ben realizálja (lásd a mellékletben).
5. Kőszeg Város Önkormányzata sürgősen megoldja a harmadikfeles finanszírozási modell segítségével vagy más gazdaságosabb konstrukcióban a fűtési rendszer korszerűsítését.
6. Meg kell oldani az étkeztetésnél az energiarendszerek mérővel való ellátását, hogy az Elamen Rt. a mért összegek után fizesse az energiaköltségeket.

Felelősök: Huber László polgármester, Horváthné Kutasi Mária igazgató.
Hivatali felelősök: Bodovics László Jan mb. városfejlesztési és településüzemeltetési valamint Sőbér Aurélia pénzügyi osztályvezető.
Határidő: értelemszerűen.