4/2021. (I. 29.) polgármesteri határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
Kőszeg Város Polgármestere a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése alapján jóváhagyja a V001 Szombathely-Kőszeg ivóvízellátási rendszeren, valamint az S001 Szombathely-Kőszeg szennyvízelvezetési és tisztítási rendszeren a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény 12. § (2) bekezdése szerinti vagyonértékelés víziközmű tulajdonosok közös beszerzés útján történő teljesítését. Jelen döntés szerint a VASIVÍZ ZRt., mint üzemeltető a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLLL. törvény szabályai szerint meghatalmazott ajánlatkérőként jár el.
A jelen határozat szerint a beszerzésre, és annak előkészítése során felmerülő költségek viselésének módjára vonatkozó, az érintett településekkel kötendő megállapodást a polgármester jogosult aláírni.
A vagyonértékelés elkészíttetésének költségét a V001 rendszer esetén a vízközmű használati díj, az S001 rendszer esetén az ISPA/KA szennyvízközmű használati díj fedezi.

Felelős: Básthy Béla polgármester.
Határidő: azonnal.