113/2021. (VI. 11.) polgármesteri határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
1. Kőszeg Város Polgármestere a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése alapján felkéri a Kőszegi Városi Múzeum és Könyvtár igazgatóját, hogy a jelenleg a Magyar Nemzeti Levéltár alkalmazásában álló, a Kőszegi Fióklevéltárban dolgozó 2 fővel 2021. július 1-től létesítsen munkaviszonyt napi 4 órában.
2. Kőszeg Város Polgármestere a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése alapján felkéri a Kőszegi Városi Múzeum és Könyvtár igazgatóját, hogy az 1. pont szerint alkalmazott munkavállalókat a levéltár megalapításától teljes munkaidőben, napi 8 órában levéltárosként, illetve levéltári asszisztensként alkalmazza.
3. Kőszeg Város Polgármestere a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése alapján felkéri a Kőszegi Városi Múzeum és Könyvtár igazgatóját, hogy az 1-2. pontban foglalt munkáltatói döntések végrehajtásához szükséges intézkedéseket tegye meg.

Felelős: Révész József igazgató.
Határidő: értelemszerűen.