156/2023. (IX. 7.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megállapítja, hogy Harkai Norbert Kőszeg Város Önkormányzata képviselője 2022. októberében kikerült a Nemzeti Adó és Vámhivatal köztartozásmentes adózói nyilvántartásából és abba a NAV többszöri tájékoztatási célú intézkedése ellenére 10 hónapon keresztül, 2023. augusztusáig nem került vissza.
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megállapítja, hogy a KOMA adatbázisból való kikerülés oka, hogy Harkai Norbertnek az állammal szemben gépjármű adó fizetési és hulladékgazdálkodási díj köztartozása állt fenn. A tartozásokról szóló értesítés kézhezvétele után a képviselő a gépjárműadó fizetési kötelezettségét rendezte, a hulladékgazdálkodási díjat viszont az erről szóló értesítés kézhezvétel időpontjától számított hatvan napon belül sem fizette meg.
A hulladékgazdálkodási díj köztartozás mivoltáról a képviselő-testület nem jutott egységes álláspontra, ezért a képviselő-testület úgy döntött, hogy a napirend tekintetében nem hoz döntést.

Felelős: Básthy Béla polgármester.
Határidő: azonnal.