240/2023. (XII. 21.) képviselő-testületi határozat

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Határozat letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Határozat nyomtatása
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a „Kőszeg Város Önkormányzata, valamint közvilágítási villamos energia igényének biztosítása 2024.” tárgyú közbeszerzési eljárásával kapcsolatban az alábbi döntést hozza:
1. Az eljárásban 5 (öt) ajánlattevő nyújtott be végső ajánlatot.
2. Az eljárásban – mindkét rész tekintetében – 5 (öt) ajánlattevő nyújtott be ajánlatot.
3. Az eljárásban az I. rész vonatkozásában a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást tartalmazó ajánlatot az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt., míg a második legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást tartalmazó ajánlatot a CYEB Energiakereskedő Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság nyújtotta be, mely a rendelkezésre álló fedezet mértékének megfelel.
4. Az eljárásban a II. rész vonatkozásában a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást tartalmazó ajánlatot a CYEB Energiakereskedő Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, míg a második legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást tartalmazó ajánlatot az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. nyújtotta be, mely a rendelkezésre álló fedezet mértékének megfelel.
5. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megállapítja, hogy az eljárás eredményes, a nyertes ajánlattevő az I. rész vonatkozásában az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt., míg a második helyezett ajánlattevő a CYEB Energiakereskedő Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság.
6. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megállapítja, hogy az eljárás eredményes, a nyertes ajánlattevő az II. rész vonatkozásában a CYEB Energiakereskedő Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, míg a második helyezett ajánlattevő az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.
7. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Összegzést a melléklet szerinti tartalommal jóváhagyja, majd felkéri az eljárásba bevont felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadót, hogy a jóváhagyást követően az Összegzést küldje meg az ajánlattevőknek, töltse fel a Központosított Közbeszerzési Portálra, illetve publikálja azt.
8. Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert a „Kőszeg Város Önkormányzata, valamint közvilágítási villamos energia igényének biztosítása 2024.” tárgyban a teljes ellátás alapú villamos energia adásvételi szerződések aláírására.

Felelős: Básthy Béla polgármester.
Határidő: azonnal.