29/2007. (XI. 1.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 8/2007. (IV.1.) önkormányzati rendelet módosításáról és kiegészítéséről

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Rendelet letöltése
Az eredeti dokumentumot - a gyorsabb letölthetőség érdekében - zip formátumba tömörítve tettük letölthetővé.
A zip formátumú állományok megnyitásához használja a WinZip programot, amit közvetlenül letölthet innen.
Off-line olvasás:
Rendelet nyomtatása
Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az 1990. évi LXV. tv. 18.§. (1.) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 8/2007. (IV.1.) önkormányzati rendeletet (továbbiakban SzMSz) az alábbiak szerint módosítja és kiegészíti:

1.§

Az SzMSz 23.§. (3.) bekezdésének első mondata az alábbiak szerint változik:

"(3.) A képviselő-testületi ülés lehetőleg csütörtöki napon, általában 9 órakor kezdődik és legfeljebb 6 óra az időtartama."

2.§

Az SzMSz 57.§. (3.) bekezdésének második mondata a következőre módosul:

" (3.) ……A kihirdetés az önkormányzat hivatalos honlapján, illetve a Városháza hirdetőtábláján történik a képviselő-testületi ülést követő 3 munkanapon belül."

3.§


Az SzMSz 72.§. (2.) bekezdésének e.) pontja az alábbiak szerint változik:
"e.) a választókkal való kapcsolattartás érdekében a Városháza e célra kijelölt helyiségében negyedévente 2 óra időtartamban fogadóórát tart;


4.§

Az SzMSz az alábbi 91/B. §-sal egészül ki:


"Önkormányzati feladatellátás

91/B.§.

(1.) A képviselő-testület a feladatkörébe tartozó közszolgáltatások ellátása céljából költségvetési szervként működő önkormányzati intézményt, gazdálkodó vagy más szervezet alapíthat, kinevezi a vezetőiket.
(2.) A költségvetési szerv ( önkormányzati intézmény) alapító okiratában foglaltakat az államháztartás működési rendjéről szóló 217/1998. (XII.30.) Kormányrendelet 10.§. (4.) bekezdésében előírt részletezéssel a költségvetési szerv szervezeti és működési szabályzatában kell rögzíteni. Elkészítéséért és a képviselő-testület elé terjesztéséért a szerv vezetője felelős."

5.§.


Az SzMSz 4. sz. mellékletében a Kulturális, Idegenforgalmi, Oktatási és Sport Bizottságra átruházott hatáskörök az alábbival egészülnek ki:

- "A "Jó tanuló, jó sportoló" elismerésre történő felhívások kibocsátása, a felterjesztések elbírálása és javaslattétel elkészítése a polgármester felé."

6.§.

Jelen rendelet kihirdetésének napján lép hatályba.

Kőszeg, 2007. október 30.





Dr. Tóth László s.k. Huber László s. k.
jegyző polgármester