2021 Duatlon Ranglista verseny

2021. szeptember 26-án Ajkán az újonc 2-es korosztályban Gurisatti Péter 2., a serdülőknél Hóbor Lehel 3., a junioroknál Medvegy Nóra 2. helyezést ért el.

Vasárnap, 2021. szeptember 26-án vettünk részt Ajkán duatlon ranglista versenyen. A verseny igazi szép őszi időben került megrendezésre. Korán reggel kellett indulnunk, hiszen a kisebbeknek már 8 órakor be kellett helyezniük a depóba a kerékpárokat.
Először az Újonc korosztály futamai rajtoltak, a fiúkat 1 perccel követték a lányok. A fiúk futamában nagyon szépen szerepeltünk, hiszen Gurisatti Péter 2., míg Kovács Levente 4. helyezést ért el (22 indulóból). Az első futásból a fiúk egy kissé lemaradtak az élmezőnytől, de a kerékpározás során előrébb jöttek fel, míg a bringázás végére utolérték az elő két versenyzőt. A futás során szoros küzdelemben szerezték meg a 2. és 4. helyet.
A lányoknál az újonc 2-es korosztályban 4 indulónk is volt. Itt Ürmös Panka 11., Hóbor Eszter 14., Kiricsi Fanni 15., Kiricsi Fanni 19. helyen ért célba (22).
A Gyermek futamoknál egy-egy fiú és lány indulónk volt. mindketten nagyon szépen szerepeltek. Hóbor Álmos a fiúknál 6. (39) helyen ért célba, köszönhetően az erős kerékpározásának és a 2. jó futásának, aminek köszönhetően Ő is díjazott lett. Kovács Fanni 7. (23) lett egyenletes jó tempóban versenyezve végig a távot.
A serdülő korosztályban is éremnek örülhettünk, hiszen a fiúknál Hóbor Lehel 3. (27), Medvegy András pedig a 10. helyen ért célba. Lehel is az erős bringázásának és a 2. jó futásának köszönhetően ért elöl célba.
A lányoknál Básthy Katalin 13. helyen (30) ért célba. Ő sajnos bukott kerékpáron, bár folytatni tudta a versenyt, így jóval hátrébb került a verseny végére.
Délután a rövid távú OB futamait bonyolították, itt nem volt versenyzőnk. Végül a sprint távú ranglista verseny futamaira került sor. Ebben a lányok révén voltunk érdekeltek. Az ifjúsági korosztályban Kun Tamara 4., Bozsó Fanni 6. helyezést ért el, míg a junioroknál Medvegy Nóra 2. helyen ért célba.
Eredmények:
https://sportorigo.com/HU/5/Rajtlistak-Eredmenyek/204/VIII-Ajkai-Duatlon-UP-ranglista-Amator-kupa-Rovidtavu-OB

Kőszeg, 2021. szeptember 29.