Aktuális

Nézze meg mi történt a közelmúltban, mi fog történni a közeljövőben vagy éppen mi történik most Kőszegen! Részletekért és egyszerű keresésért használja a bal oldali menüpontokat!

Legújabb kiemelt hírek Minden hír

EGY ÉLETEM Grecsó Krisztián irodalmi stand-up előadása
Programok, események 2024. Július 14.
2024. Július 29-én (esőnap: Július 30.) 21:00-tól egy sírós, nevetős estét tölthetünk el Grecsó Krisztiánnal a Kőszegi Várszínházban, aki a helyszínen könyveit is dedikálja!
L’art pour l’art Légitársaság
Programok, események 2024. Július 14.
Kedves Utazóközönség! 2024. Július 26-án (esőnap: 27.) 20:30-tól szeretettel köszönti önöket a L’art pour l’art Légitársaság legelső járatának legénysége! Felemelkedésüket és felhőtlen szárnyalásukat garantálja a már jól bevált személyzet, Dolák-Saly Róbert, Pethő Zsolt és Szászi Móni, valamint a sok más járaton már bizonyított, Jászai Mari díjas stewardess, Stefanovics Angéla! A biztonságos utazást magasan kvalifikált földi személyzet segíti, többek között Naftalin Ernő, valamint Margit és Zigóta, Boborján, Anti bácsi, egy szigorú ornitológus, továbbá a násznép. Repülőgépünk boldogan repíti önöket oda, ahová a végén megérkeznek.
Lakossági tájékoztató
Hírek 2020. November 11.
A bővítményben olvasható Kőszeg Város Polgármestere tájékoztatója a városban szükséges maszkhordási szabályokról és a kutyafuttatók használatáról.
Megtalál minden korábbi hírt a hírarchívumban

Legújabb fotóalbumok Minden fotóalbum

Hyppolit a lakáj
2024. Május 6., 12
VII. Kézműves-Sör-Majális
2024. Május 1. 22
2003 óta töltjük szorgalmasan a fotókat kőszegi eseményekről, nézelődjön kedvére!

Legújabb Kőszeg és Vidéke újságok Minden Kőszeg és Vidéke

A Kőszeg és Vidéke ingyenes havilap legnagyobb online gyűjteménye

Következő kiemelt programok Minden program