A JMG nyerte a Pénziránytű Alapítvány országos versenyét

Március 21-én a Nemzeti Bank épületében tartották a Pénziránytű Alapítvány országos versenyének díjátadóját, melyen részt vett Keszei Balázs az iskola igazgatója, Kiss Zoltán gimnáziumi tanár és az iskola két diákja Horváth Adrienn (11.D) és Gergácz Bálint (9.D).

A JMG nyerte a Pénziránytű Alapítvány országos versenyétMárcius 21-én a Nemzeti Bank épületében tartották a Pénziránytű Alapítvány országos versenyének díjátadóját, melyen részt vett Keszei Balázs az iskola igazgatója, Kiss Zoltán gimnáziumi tanár és az iskola két diákja Horváth Adrienn (11.D) és Gergácz Bálint (9.D).

1600 diák közül Horváth Adrienn, a kőszegi Jurisich Miklós Gimnázium 11.D osztályos tanulója nyerte meg az MNB Alapítványaként működő Pénziránytű Alapítvány országos részvényfutam versenyét. Ugyanezen verseny kvíz játék részét Gergácz Bálint a JMG 9.D osztályos tanulója nyerte meg. A JMG 300 iskola körül a versenyben részt vevő második legeredményesebb iskola lett, a diákokat felkészítő Kiss Zoltán földrajz-történelem szakos tanár az első alkalommal alapított Pénziránytű Tanári Díjat nyerte el. A gimnázium 2017 decemberében elnyerte a Kiemelt Pénziránytű Hálózati Iskola címet, aminek keretében 2018. április 16-20. között pénzügyi hét programsorozat lesz a Jurisich Miklós Gimnáziumban.

Gratulálunk a kiváló eredményekhez!