A Kőszegi SE teniszcsapata a szuperligában

A 16. szezonját kezdte a legmagasabb osztályban, a Szuperligában a Kőszegi SE teniszcsapata – a nyitófordulóban a Vasas Unik SE volt az ellenfél, majd az MTK együttese. Mindkét mérkőzést - nagy meglepetésre - megnyerte a kőszegi csapat. Csütörtökön (2024. július 11.) a Budaörs csapata látogat Kőszegre 10.00 órától.

A tavaly 6. helyen záró csapatunk keretében történt változás – számolt be az elmúlt hetek eseményeiről Koltay Árpád, a szuperligás Kőszegi SE szakosztályvezetője. A célunk a biztos bent maradás, de mindent megteszünk a négy csapatot felvonultató felsőházba kerülésért. Nehéz a csoportunk. Az örökös bajnok MTK komoly erőt képvisel, kiemelkedik a mezőnyből, idén is a bajnoki címet célozza. A csoport második, még továbbjutást érő helyére a tavalyi bronzérmes Vasas Unik SE és azonos eséllyel pályázunk a Budaörssel. E három együttes között a pillanatnyi forma dönt majd. Bízom a fiúkban, csapatként kiváló eredményekre vagyunk képesek.
A Kőszegi SE kerete: Vörös Máté, Bartakovics Marcell, Szappanos Márton, Zeljenka Martin, Kéki Márk, Jilly Ádám, Nagy Botond, Markovics Móric, Mayer László, Sebesi Patrik, Tájmel Kristóf, Horváth Noel, Varga Zsombor, Várkony Simon, Gerencsér Soma, Kunecz Kornél, Lipták János (csapatkapitány), Tóth Szilárd technikai vezető, Koltay Árpád (csapatvezető).