Aki mer, az nyer…

Interaktív tábla a logopédián

Juhosné Ávár Erika a kőszegi Dr. Nagy László EGYMI pedagógusa a logopédián tanít. A Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója segítségével egy interaktív tábla beszerzését sikerült elérnie. Gratulálunk!

Aki mer, az nyer…


Juhosné Ávár Erika a kőszegi Dr. Nagy László EGYMI pedagógusa a logopédián tanít. Korábban ugyanott a Speciális Szakiskolában okította a leendő kőműveseket, asztalosokat, festőket, a 9. és 10. évfolyamon. Minden osztályban volt interaktív tábla. Amikor visszakerült a logopédiára, kiderült, hogy ott bizony hiánycikk a modern eszköz. Bántotta, hogy így nagyon sok érdekes dologról maradnak le a tanítványai.
Közismert, hogy a Szerencsejáték Zrt. kórházakat, sportolókat, intézményeket támogat. Mivel már többször volt hatos lottó számhúzó, gondolta: - megpróbál szerezni tőlük támogatást. Áprilisban levelet írt a vezérigazgatójának, taglalta, mennyire fontos lenne ezeknek a beszédfogyatékos gyerekeknek egy interaktív tábla.
Július 7-én elektronikus levélben közölték, hogy bekerült a kérelme a támogatandók közé. Nagyon sok papír kitöltése után augusztus elején megérkezett az egy millió forint, melyből egy projektort és egy táblát vettek. Karácsony előtt pár nappal szerelték fel. Azóta
szinte minden órán használják.

Kiss János