Állampapír és Babakötvény vásárlás KŐSZEGEN

Várjuk minden hónap harmadik keddjén – október hónapban 2020.10.20-án 09:30-11:30 óráig – Kőszegen a Jurisics Vár KÖSZHÁZ-ban (9730 Kőszeg, Rajnis utca 9.).

Állampapír- és Babakötvény vásárlás KŐSZEGEN
Amennyiben gondoskodni szeretne gyermeke jövőjéről, és ezért Babakötvényt kíván vásárolni, úgy a Kincstári Start-értékpapírszámla megnyitása kitűnő választás. A Babakötvény infláció felett 3 százalék kamatot fizet, a befizetések után évente állami kiegészítés jár, és induló tőkét biztosít a felnőtt élet kezdetéhez. A Babakötvénybe történő befektetés tehát előnyös, mert biztonságos, magas, akár előre kiszámítható hozamot és likviditást biztosít.
Az idén lehetővé vált az értékpapír számla megnyitásán túl a Babakötvény vásárláshoz szükséges Start-számla megnyitása is interneten, az Ügyfélkapun keresztül (www.magyarorszag.hu).
Kőszegen lehetővé tesszük mindazok számára a Start-és értékpapírszámla megnyitását és készpénzmentes tranzakciók intézését, akiknek nehézségbe ütközik a távolabbi települések elérése, az internet használata vagy kérdést szeretnének feltenni a Babakötvény megtakarításról.
Várjuk minden hónap harmadik keddjén – október hónapban 2020.10.20-án 09:30-11:30 óráig – Kőszegen a Jurisics Vár KÖSZHÁZ-ban (9730 Kőszeg, Rajnis utca 9.)


Állampapír- és Babakötvény vásárlás KŐSZEGEN
Minden hónap harmadik keddjén a Magyar Államkincstár Kőszegen a Jurisics Várban a KÖSZHÁZ-ban állampapír vásárlási és számlanyitási akciót rendez.
Októberi időpont: 2020. október 20. (kedd) 09:30-11:30
Helyszín: 9730 Kőszeg, Rajnis utca 9.
A Kőszegi megjelenéssel lehetővé tesszük mindazok számára az értékpapír- és/vagy Start számla megnyitását és készpénzmentes állampapír vásárlások lebonyolítását, akik helyben kívánnak élni a lehetőséggel, vagy személyes tájékoztatást szeretnének kapni az elérhető állampapírokról.

Miért érdemes a Kincstárban állampapírt vásárolni?
• Díjmentes számlanyitás és vezetés,
• 100 %-os állami garancia összegtől függetlenül,
• számlájának kényelmes kezelése érdekében Webkincstár, Mobilkincstár és Telekincstár szolgáltatás,
• biztonságos, magas, akár előre kiszámítható hozamot és likviditást biztosít az állampapírba történő befektetés.