Bor-vacsora
Szent György napkor - április 24. - nem csak szó esik a borról, de finom ételek mellett fogyasztani is lehet belőle a Jurisics várban a Bécsikapu Étterem által szervezett borvacsorán. Menü és információ a bővítményben.
Fogadóital: Pálinka
Vacsora előtt: Tóth Sgraffito gyöngyözőbor
Hideg előétel:sonka,kolbász,körözött,friss zöldségekkel, kenyérrel
Jagodics Chardonnay majd Stefanich Rosé
Főétel: Köményes fokhagymás csülök vele sült burgonyával, tormával
Alasz Blauburger (város bora 2014/15) majd Tóth Cabernet Sauvignon & Franc (város bora 2013/2014)
Desszert: Almás rétes vaníliával, fahéjas porcukorral
Láng Szalmabor
3500ft/fő
Jelentkezés 2015. április 22-én 16 óráig a Bécsikapu Étteremben, vagy telefonon a 94/563-122