Érdekel egy játszma a JÁTSSZ-MA-ban?

Akkor játssz ma! Szórakozásra és egy kis kikapcsolódásra mindenkinek szüksége van osztálytársakkal, barátokkal, családdal egyaránt. A lehetőségek száma azonban csökkenő tendenciát mutat számos vas megyei kis, és nagyvárosban is. Így vélekedik erről a kőszegi Varga család is, akiknek mondhatni egyik legkedveltebb szabadidős elfoglaltsága –főleg a szürke, esős őszi napokon, egy forró ital mellett – a társasjáték és azok gyűjtése.

A tavaszi karantén időszak csak fokozta a kedélyeket és az izgalmakat otthonukban sokszor hajnalig tartó játékokkal, és számos új készlettel gazdagodtak, így több, mint 120 -féle társasjátéknak büszke tulajdonosai. A készlet pedig folyamatosan bővül. Mivel a gyerekek és a barátok is szívesebben vettek részt otthoni társasjáték játszmákon, minthogy a városban bolyongjanak, így az ötlet adott volt, és most szeretnék ötvözni hobbijukat elsősorban a városi szórakozási és kikapcsolódási lehetőségekkel.
Tavaly ősszel elhatározták, hogy megnyitják saját Játssz-Ma! társasjáték-bárjukat, ahol bármely korosztály kedve szerint válogathat a játékok közül. Most eljött az idő, hogy a pandémia után újra megnyissa kapuit a lehetőségek tárháza.
Ha ez még nem elég, játszma közben vagy az újonnan nyílt teraszon az éhségedet és szomjadat is csillapíthatod a büfé,-és kávézórészlegről, hamburgerrel, melegszendvicsekkel, különféle rágcsálni valókkal, koktélok, -és kávékkal.
Ha még több izgalomra vágysz, akkor ne hagyd ki a pincében található izgalmas, nagysikerű és különböző témájú szabaduló szobákat sem. Hozd a barátaidat és szabaduljatok ki az elhagyatott kunyhóból, vagy térjetek vissza a 13. körzetbe! Az izgalom és szórakozás garantált.
Nos? Suli után barátokkal, osztálytársakkal egy kis móka? Vagy családdal egy hétvégig társasjáték- játszma? Családi vagy baráti összejövetel, szülinap, vagy csapatépítés? Ha érdekel, akkor játssz még ma!

Érdemes figyelni a honlapot, a facebook és instagram oldalakat is a különféle kedvezményekért.

Helyszín: 9730 Kőszeg, Várkör 29.
Honlap: www.jatsszma-koszeg.hu