FELHÍVÁS

A Művelődési Központ felhívja Kőszeg polgárait, hogy a nemes civil kezdeményezést folytassák és zenével, tánccal, mulatsággal búcsúztassák a FARSANGOT! Február 13-án, FARSANG FARKÁN, kérjük az üzleteket, vendéglátóhelyeket, munkahelyeket, hogy jelmezben dolgozzanak, ezáltal is hozzájárulva a jó hangulathoz.

FELHÍVÁS
A Művelődési Központ felhívja Kőszeg polgárait, hogy a nemes civil kezdeményezést folytassák és zenével, tánccal, mulatsággal búcsúztassák a FARSANGOT!

Február 13-án, FARSANG FARKÁN, kérjük az üzleteket, vendéglátóhelyeket, munkahelyeket, hogy jelmezben dolgozzanak, ezáltal is hozzájárulva a jó hangulathoz. Kérjük a polgárokat, hogy díszítsék házaikat, lakókörnyezetüket és a maguk módján tegyék emlékezetessé e napot. Mutassuk meg a KŐSZEGI EMBEREK vendégszeretetét egymásnak és a turistáknak!
Az alábbi rendezvényeket tervezzük a Fő téren:
09.45 gyermekcsoportok részére jelmezes felvonulás
(ajándékot csak jelmezesek kaphatnak!)
10.00 Réparetekmogyoró Társulat interaktív gyerekműsora
15.00-18.00 UTCABÁL
zene: KVARC
közben 15.00-tól felvonulás és jelmezverseny
17.00 eredményhirdetés
Napközben végiglátogatjuk a LEGMÓKÁSABB MUNKAHELY kategóriára jelentkezőket, melyet este díjazunk!
Kérjük jelentkezzenek mindazok, akik valamilyen formában készülnek (LEGMÓKÁSABB MUNKAHELY, vendéglátás, gyerekcsoport fogadása, farsangi díszítés, stb.), hogy ezeket a helyeket ajánlani tudjuk, és a médiában is meg tudjuk jelentetni!
Díjazni a 17 órás díjkiosztáson is jelmezben megjelenőket fogjuk!
Jelentkezés: Művelődési Központ - 360-113
További információk, jelentkezés: www.koszeg.hu, jurisics@koszeg.hu