FIGYELEM! Állományszabályozó nagyvadvadászat

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. és a Répcevölgye Vadásztársaság 2022. január 22-én társas vadászatokat szervez a Kőszegi-hegységben és a Csepregi erdő, Kiszsidány, Ólmod, és Péruska Mária térségekben. A balesetek és a torlódások elkerülése miatt a térképpel jelölt területeken biztonsági okokból 7.00 óra és 17.00 óra között időszakos útlezárások lesznek egyes turista utakon.

FIGYELEM! Állományszabályozó nagyvadvadászat
TISZTELT TERMÉSZETSZERETŐK!
A Szombathelyi Erdészeti Zrt. az alábbi időpontban üzemi vadászterületein társas vadászatot szervez a Kőszegi-hegységben. A balesetek és a torlódások elkerülése miatt a térképpel jelölt, illetve alábbiakban listázott területeken biztonsági okokból 7.00 óra és 17.00 óra között időszakos útlezárások lesznek egyes turista utakon.
Kérjük a tisztelt erdőlátogatókat, hogy az alábbi időpontokban az erdőterületeket szíveskedjenek elkerülni.

Részletek:
2022. 01. 22 (szombat):
- reggel 7.30 – 12.00 -ig: Hörmanni aszfaltos út a Szent Vid kápolnától, Hörmann parkoló, Vízállási út, Vörös kereszt, illetve az onnan induló felső aszfaltos út, Cák – Velem aszfaltos tervút
- 12.00 – sötétedésig: Alsó erdő: Sobaki focipályától, illetve az Erdészház utcától bevezető kavicsos utak a Hubertus képig.

További információk a Szombathelyi Erdészeti Zrt. honlapján olvashatóak:
www.szherdeszet.hu/hirek/seo-url-49.html
----------------------------------------------------------------------------
A Répcevölgye Vadásztársaság 2022.01.22-én /szombaton/ (Csepregi erdő,Kiszsidány, Ólmod,és Péruska Mária térségekben, a vadkárok mérséklése érdekében nagyvad állományszabályozó vadászatot tart, reggel 8:00 órától délután 16:00 óráig.
Kérjük a tisztelt lakosságot, illetve a térségbe látogatókat, hogy ezen időszakban mellőzzék a terület látogatását, illetve fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Répcevölgye Vadásztársaság elérhetőségei:
Király Lajos, Tel.: 0620 222-9797, 06 94 358-737.
E-mail: kirlajos@t-online.hu, kirlajos@gmail.com