FIGYELEM!!! FORGALOMKORLÁTOZÁSOK, ÚTLEZÁRÁSOK

Érintett területek: Borsmonostori utca, Gyöngyös utca, Országzászló csomópont, Hunyadi János utca, Petőfi tér. A 2,8 milliárd forint kormányzati támogatásból megvalósuló Kőszegi Út- és Parkolófelújítási Program keretében ezeken a helyszíneken folynak a munkálatok.

⚠️ Június 28. – Június 30. (hétfő-szerda) Megkezdődött a Borsmonostori utca felújítása padkanyesési munkálatokkal.
⚠️ Június 29. – Június 30. (kedd-szerda) Lezárva marad a Gyöngyös utca a Várkör felújításával összefüggő munkálatok miatt. Átmenetileg a Dózsa György utca kétirányúvá vált, így ezen keresztül közelíthető meg a Gyöngyös utca.
⚠️ Június 30. – Július 01. (szerda-csütörtök) A Petőfi téren megkezdődik az aszfalt felmarása, az érintett útszakaszokon félpályás útlezárás mellett dolgozik a kivitelező.
⚠️ Július 01. (csütörtök) Folytatódik a Várkör felújítása: az országzászlónál lévő csomópontban szennyvízhálózat rekonstrukciós munkálatok zajlanak napközben, ami forgalomkorlátozással jár!
⚠️ Július 01. – Július 02. (csütörtök-péntek) ) A Hunyadi János utcában a meglévő aszfaltburkolat felmarását félpályás útlezárás mellett végzik. Kérjük, hogy valamennyi érintett útszakaszon tájékozódjanak az esetleges változásokról, türelmesen és körültekintően közlekedjenek! Együttműködésüket köszönjük!