FIGYELEM!!! FORGALOMKORLÁTOZÁSOK, ÚTLEZÁRÁSOK

Érintett területek: Hunyadi János utca, Petőfi tér és környéke, Szent Lénárd utca. 2021. Július 28. – Július 29. (szerda-csütörtök)
Aszfaltozási munkálatok zajlanak a Hunyadi János utcában, félpályás útlezárásra és forgalomkorlátozásra kell készülni reggel 7.00 és délután 18.00 óra között. Július 30. (péntek) Aszfaltozási munkálatok miatt félpályás útlezárás és forgalomkorlátozás lesz a Petőfi téren és az útfelújítással érintett becsatlakozó útszakaszokon, valamint a Szent Lénárd utcában reggel 7.00 és délután 18.00 óra között!

FIGYELEM!!!
ÚTLEZÁRÁS, FORGALOMKORLÁTOZÁS
- Hunyadi János utca
- Petőfi tér és környéke
- Szent Lénárd utca
A 2,8 milliárd forint kormányzati támogatásból zajló Kőszegi Út- és Parkolófelújítási Program keretében a héten a következő utcákat érintően zajlanak különféle munkálatok:
Július 28. – Július 29. (szerda-csütörtök)
Aszfaltozási munkálatok zajlanak a Hunyadi János utcában, félpályás útlezárásra és forgalomkorlátozásra kell készülni reggel 7.00 és délután 18.00 óra között
Július 30. (péntek)
Aszfaltozási munkálatok miatt félpályás útlezárás és forgalomkorlátozás lesz a Petőfi téren és az útfelújítással érintett becsatlakozó útszakaszokon, valamint a Szent Lénárd utcában reggel 7.00 és délután 18.00 óra között
Kérjük, hogy valamennyi érintett útszakaszon tájékozódjanak az esetleges változásokról és körültekintően közlekedjenek!