Fitt-Box hír

Október 25-28-ig Egerben rendezték meg a Junior Országos Bajnokságot, ahol 43 egyesület 137 versenyzője vett részt. A Fitt-Box Ökölvívó Egyesületet Farkas Richárd (junior 75 kg) a büki szakosztály versenyzője képviselte.

Október 25-28-ig Egerben rendezték meg a Junior Országos Bajnokságot,ahol 43 egyesület 137 versenyzője vett részt.A Fitt-Box Ökölvívó Egyesületet Farkas Richárd(junior 75 kg)a büki szakosztály versenyzője képviselte.
Sűrű mezőny jött össze ebben a súlycsoportba,de Ricsinek nem kellett bokszolnia a nyolcaddöntőbe,mivel kiemelt volt. A negyeddöntőben egy ferencvárosi versenyző következett,ahol a fiúk keményen egymásnak estek,de végig érződött Ricsi főlénye.A harmadik menetben,kemény testütések után kétszer is megszámoltatta ellenfelét,és a bíró beszüntette a mérkőzést.Igy Richárd 3.menetes technikai kiütéssel jutott az elődöntőbe,ahol egy miskolci versenyző várt rá. A fiúk nagy fordulatszámon kezdték a mérkőzést,két mérkőzésre való ütés számot indítottak el. Az első menetben Ricsi nem érezte az ütőtávott,ezt a menetet az ellenfele nyerte,a második menet ide és oda is adható volt,míg a harmadikat Ricsi nyerte. Szoros kemény csatát láthatott a közönség,a bírák közül ketten döntetlenre adta,míg a három az ellenfelet látta jobbnak,így Ricsi a 3.helyen zárta első országos bajnokságát.
- Elegedett vagyok vele nagyon,a felkészülés nem volt igazán zökkenőmentes,sőt...de Ricsi megmutatta milyen nagy szíve van,és kevés kellett a mégszebb eredményhez.Első
éves még a juniorok közt,és már volt diák olimpiai ezüst érmes és országos bajnok 3.
Jó úton halad,hogy nagy bajnok legyen. Szeretném megköszönni Nemes Erik,és Bödei Gábor munkáját,jól felkészítették Ricsit.
Varsányi Áron