Fitt-Boxos arany Szerbiában!

Rába Noémi a Fitt-Box Ökölvívó Egyesület ökölvívója a válogatott keret tagjaként 2023. 01.16-án Szerbiába utazott, ahol a Nations Cup nemzetközi megmérettetésen képviselte hazánkat, és az egyesületet.
Noémi junior női 52 kg-ban a negyeddöntőben és az elődöntőben is döntő fölénnyel győzedelmeskedett a második menetben,mindkétszer szerb ökölvívót hagyott maga mögött.

A döntőben hazai riválisával kellett megvívnia a csatát az aranyéremért. Ökölvívónk hihetetlenül elszánt volt, nagyon nagy szívvel küzdött, ez látszott ringbeli teljesítményén is. Az első pár másodperc után átvette az irányítást, ezáltal magabiztos győzelmet aratott, így a dobogó legfelső fokán zárta a versenyt.

“Rendkívül büszkék vagyunk ökölvívónkra! Noémi ezzel az éremmel megszerezte második nemzetközi torna győzelmét. Tavaly a Bornemissza Gergely Emlékversenyen szerzett aranyat, azóta is elszántan bizonyít minden alkalommal. A jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy az érmek és a kiváló eredmények gyarapodjanak.”