FUNKCIONÁLIS FASCIA TRÉNING

ÁPRILISTÓL KŐSZEGEN IS FASCIA TRÉNING A JURISICS VÁR MODERN TÁNCTERMÉBEN CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT REGGEL 08:30-TÓL! Bejelentkezés szükséges telefonon, messengeren, facebook-csoportban (FASCIA TRÉNING KATÁVAL).

FUNKCIONÁLIS FASCIA TRÉNING

ÁPRILISTÓL KŐSZEGEN IS FASCIA TRÉNING A JURISICS VÁR MODERN TÁNCTERMÉBEN CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT REGGEL 08:30-TÓL! Bejelentkezés szükséges telefonon, messengeren, facebook-csoportban (FASCIA TRÉNING KATÁVAL)
1. ALKALOM: 2019. április 4-e!
Szeretettel várok mindenkit kortól és edzettségtől függetlenül!
OROSZVÁRI KATALIN, Alternatív Mozgás- és Masszázsterapeuta, NMPT Instruktor, Dorn terapeuta
06-20/770-0122
Testünket behálózó kötőszövet, a Fascia nélkül se a csontjaink, se az ízületeink, se az izmaink nem működnének rendesen. Ez a vízzel, kollagénnel teli pókhálószerű anyag biztosítja mozgásunk zavartalanságát. Sérülései, letapadásai, kiszáradása nemcsak helyi szinten okoznak problémát, a test legtávolabbi pontjait is egybekötő vonalai révén szinte bárhol felléphetnek zavarok, fájdalmak, sőt a belső szervekre is hatással vannak!
Szerencsére a Fascia kiválóan alkalmazkodik, rugalmassága nemcsak folyadékpótlással, hanem edzéssel, nyújtással is visszanyerhető és fokozható. Ha ezek iránya megfelelő, a tartás javulása is garantált!
A Fascia tréning végezhető eszközökkel, de eszköz nélkül is. Gyakorlatai stimulálják, regenerálják, táplálják és életerővel töltik fel a kötőszövetet, így az egyéb izomedzés is hatékonyabbá, mozgásunk összehangolttá és elegánssá válik. Erősíti és rugalmassá teszi a szalagokat, ínakat, így jelentősen csökken a különféle sérülések veszélye. A fascia edzése fiatalon és fitten tart, valamint segít megszabadulni a krónikus fájdalmaktól.