GYALOGOS ZARÁNDOKLAT RŐTFALVÁRA

NAGYBOLDOGASSZONY BÚCSÚ

Németh Csaba káplán vezetésével 2018. augusztus 15-én 12.45 órakor a Jézus Szíve templomtól .

2018 augusztus 15. 12:45 óra Kőszeg ,Jézus Szíve templomtól
Hagyományos Rőtfalvi /Rattersdorf/ Bgl./ magyar Zarándoklatunkat az idén is a Mária út lila jelzésén, Kőszegről a Gyöngyös völgyében, az Andalgón keresztül tartjuk,mely BABAKOCSIVAL is járható !
A német ajkú szomszéd településünk Búcsúnapját,.délelőtt a környékbeli horvátok, délután a környékbeli magyarok, ezzel tisztelik meg, évszázadok óta. Bár , Burgenlandban ünnep-, nálunk munkanap, mégis, aki teheti, jöjjön erre a nyári, délutáni vallásos közösségi, határtalan élményre!
Stációk (ima pihenők): Szent Antal kápolna, B103 jelű Határkő,"Szent Hubertusz" kápolna, Szent Kút kápolna-Nagyboldogasszony Templom, Rőrfalva. Csatlakozni bárhol lehet.. Ének-ima füzetet a Máriaút Egyesület minden gyalogos résztvevőnek biztosít. Táv 6 km, A .magyar nyelvű Szentmise 15 órakor kezdődik. .Italról, ételről, esőkabátról, mindenki maga gondoskodik.(vurstliban csak EUR-al lehet fizetni,de a részvétel ingyenes) Visszafelé is a lila Mária úton jövünk, zarándok közösségben, a szokásos módon.
Lehet saját felelőségre a Mária-út, újonnan felfestett, sárga jelzésén is egyénileg zarándokolni !(Kálvária- Hétforrás-Rőtfalva12 km)
További részletek: a Jézus Szíve templom hirdetőtábláján, a helyi koordinátornál T:06 30 617 6415.vagy: www.mariaut.hu
Várunk szeretettel !