Hámori Ádám a Világbajnokságon bunyózott!

2021. október 25-én vette kezdetét a Felnőtt Férfi Világbajnokság Szerbiában, Belgrád városában. A hazánkat képviselő csapat tagjaként Hámori Ádám is utazhatott a világversenyre.

Ádám mérkőzésére 27-én került sor, ahol 86kg-ban lépett ringbe, a négy év után visszatérő török Burak Aksin-nal szemben. Főiskolai világbajnokunk lefogyasztott az új cirkálósúlyba, és otthonosan érezte magát az első percben, magassági fölényét igyekezett kihasználni a török riválissal szemben. Úgy tűnt, minden rendben van, Ádám akarata érvényesült az első menetben, de csak egy pontozónál kapta meg ezt a periódust. A mérkőzés hasonló mederben zajlott, Ádám kizárta a törököt, ennek ellenére elveszítette az összecsapást a pontozóknál, amely miatt a magyar delegáció óvást nyújtott be.

Büszkék vagyunk Ádámra, hiszen önmagában már az is nagy szó, hogy világbajnokságon lépett szorítóba. Komolyan és céltudatosan készült hosszú kihagyást követően, sajnálatos, hogy a pontozás így alakult, de ebből erőt merítve a továbbiakban is keményen fogunk dolgozni!!
Varsányi Áron