Hámori Luca éremmel tért haza az U22-es EB-ről!!

2021. Június 15-től 25-ig került megrendezésre az U22-es Európa Bajnokság Olaszországban, Rosetto degli Abruzzi városában. A Fitt-Box Ökölvívó Egyesületet női 64kg-ban Hámori Luca képviselte a megmérettetésen.

>
> 06.18.:
> - Luca első mérkőzésén az angol Shona Whidwellel szemben húzott kesztyűt. Versenyzőnk szép bunyóval, megosztott pontozással győzte le angol ellenfelét, így a következő összecsapáson már az éremért bokszolt.
>
> 06.20.:
> - Luca az elődöntőbe jutásért a francia Fatia Benmessahel-el csapott össze.
> Ökölvívónk egy percig sem kímélte ellenfelét a három menet során, folyamatosan ment előre. Kitartása és ereje megtérült, hiszen a mérkőzés végén az ő keze lendült a magasba!
06.22.:
Az elődöntőben a német Stefanie von Berge volt Luca ellenfele. Versenyzőnk minden igyekezete ellenére, sérülés miatt sajnos a harmadik menetben már nem tudta folytatni a küzdelmet. Így két győzelmét követően bronzéremmel zárta a kontinentális megmérettetést.
> Ezzel az eredménnyel Luca megszerezte harmadik EB érmét, amely egyben egyesületünk tizennegyedik EB/VB érme.
>
> “Luca első körben legyőzte súlycsoportja legrutinosabb versenyzőjét, majd ezt követően a 2017-es ifjúsági Európa-bajnokot is. Két nagyon technikás és komoly bunyóst sikerült maga mögött hagynia. Sajnos a sérülés közbeszólt, de az egészség a legfontosabb, ezt minden esetben szem előtt kell tartani. Versenyzőnk hatalmas elszántsággal teljesített a felkészülése teljes ideje alatt, ennek be is érett a gyümölcse. Ezzel az akaraterővel és teljesítménnyel Luca még nagy eredményekre hivatott! Dolgozunk tovább keményen!“
Varsányi Áron