HIRDETMÉNY

Tájékoztatom Önöket, hogy Kőszeg Város Önkormányzata a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 18.) Korm. rendelet 32. §-ban meghatározottak alapján Kőszeg Város Helyi Építési szabályzatáról szóló 33/2014. (X. 3.) önkormányzati rendeletének módosítását tervezi.

A településrendezési eszközök módosítása teljes eljárásban történik, melynek egyeztetési és elfogadási szabályait a 314/2012. (XI. 18.) Korm. rendelet határozza meg.
A rendezési terv módosítása képviselő-testületi határozattal indul. A képviselő-testületi határozatnak tartalmaznia kell a módosítások pontos körét és célját. Mivel az elfogadott képviselő-testületi döntés után a módosítások körét nem lehet az eljáráson belül megváltoztatni, ezért lehetőséget biztosítunk a T. Lakosságnak, hogy a hatályos rendelet előírásaival kapcsolatban módosítási kérelmeket nyújtsanak be az önkormányzat felé.

Tisztelt Lakosság!

Kőszeg Város Helyi Építési Szabályzatáról szóló 33/2014. (X. 3.) önkormányzati rendelet, valamint a rendelet mellékletét képező szabályozási terv is módosításra kerül, ennek keretében
2020. április 17-ig
– névvel és címmel ellátott javaslatot, észrevételt tehetnek:
– papír alapon Kőszegi Közös Önkormányzati Hivatal, 9730 Kőszeg,
Jurisics tér 8. címre, Bertók Sándor főépítész úrnak címezve, illetve
– elektronikusan a foepitesz@koszeg.hu e-mail-címre.
További tájékoztatásért, felvilágosításért kérem forduljanak Kőszeg Város Főépítészéhez 9730 Kőszeg, Jurisics tér 8., tel.: (94/562-554).
Kőszeg, 2020. március 5.
Együttműködésüket és segítségüket előre is megköszönve:
Básthy Béla s. k.
polgármester