I. Kőszeg Kupa beszámoló

A Fitt-Box Ökölvívó Egyesület,és a Nyugat-Dunántúli Ökölvívó Régió rendezésében november 26-án, Kőszegen, a Jurisics vár lovagtermében rendezték meg a nemzetközi I. Kőszeg Kupát.

A Fitt-Box Ökölvívó Egyesület,és a Nyugat-Dunántúli Ökölvívó Régió rendezésében november 26.-án Kőszegen a Jurisics vár lovagtermében rendezték meg a nemzetközi I. Kőszeg Kupát.
Az illusztris helyen megrendezett versenyen 11 ország,75 fővel vett részt,amelyet osztrák és szlovák csapat tett nemzetközivé. A verseny szlovák ökölvívók elnöke Kovács Tamás,,Tomi Kid"és kisfia bemutatójával kezdődött. A versenyzők 24 párban,és 7 körmérkőzésen küzdöttek meg egymással,lányok és fiúk az utánpótláskortól a felnőttekig. Küzdelmes mérkőzéseket láthatott a közönség.
A legtechnikásabb versenyző a Fitt-Boxos Buza Rafael lett,míg a legharcosabb a nagykanizsai Szlovák Milán lett.
A szervezők a verseny során a ringbe köszönték meg a versenyzéstől visszavonult Németh Gábornak az egyesületért tett munkát,és eredményeket.
-Egy jó hangulatú rendezvényt sikerült tető alá hoznunk,egy nagyszerű helyen.Ez a verseny elsősorban a rutinszerzésről szólt,mindenkinek lehetőséget adtunk,hogy ringbe tudjanak lépni. Ezen a napon kevesebb technikás mérkőzést láthattunk,de a küzdelemben nem volt hiány. A Fitt-Boxosok közül kiemelkedett a pár év után,remek teljesítménnyel visszatérő Nyári István,és Buza Rafael,míg a Skorpiósok közül Oláh-Vadász Zoltán,és Muhovics Milán nyújtott kimagasló teljesítményt.Nagyon jó hangulatú rendezvény volt,sok ilyenre van szükségünk.​​


A képeket Silye László készítette,ezen a linken megtekinthetők:
https://www.facebook.com/laszlo.silye/media_set?set=a.1216382411797228.1073741891.100002764429474&type=3&pnref=story