Így döntöttek a képviselők

A képviselő-testület 2015. október 15-én rendkívüli ülésén villamos-energia beszerzés tárgyában ült össze.

„Így döntöttek a képviselők a 2015. október 15-én megtartott rendkívüli ülésükön”

A képviselő-testület rendkívüli ülésének összehívására egy közbeszerzési eljárás megindítása miatt került sor. Az önkormányzat és intézményeire (könyvtár, művelődési központ, múzeumok, óvodák, közös hivatal és Szociális Gondozási Központ) vonatkozó villamos-energia beszerzés tárgyában a jelenlegi szerződések 2015. december 31-én lejárnak, így az új szerződések megkötése érdekében új, nyílt közbeszerzési eljárást kell lefolytatni.
A beérkező ajánlatok közül a legalacsonyabb összegű ajánlatot kell majd nyertesként kihirdetni. A közbeszerzés tárgya: általános célúra vonatkozóan: 718.794kWh, a közvilágítás célúra pedig 1.400.000kWh mennyiségű villamos energia a 2016. 01.01. és a 2017. 12.31. közötti időszakra.
A képviselő-testület a „Kőszeg Város Önkormányzata és intézményei részére villamos energia beszerzés, valamint Kőszeg város közigazgatási területén a közvilágítás villamos energia igényének biztosítása 2016-2017” tárgyában lefolytatandó nyílt közbeszerzési eljárást megindító felhívását elfogadta és egyben elrendelte annak megjelentetését a Közbeszerzési Értesítőben.
A képviselő-testület ülésén tárgyalt előterjesztés (mellékletekkel együtt) megtekinthető itt:
http://www.koszeg.hu/hu/onkormanyzat/testulet/ulesek/eloterjesztes.php?id=2603