III. Bor-korzó

a város legnagyobb beltéri borkóstolója a Jurisics Várban

2018. április 14-én 18.00 és 21.00 óra között a Jurisics Vár lovagtermébe várja 9 borászat a kóstolni akarókat kiváló borkorcsolyákkal.

Városi Borverseny eredményhirdetése és a Hölgyek Bora díj átadása
Borkorcsolyákkal, borbemutatóval és korlátlan kóstolási lehetőséggel!
A Szőlő Jövésnek Könyve digitális változatának bemutatása.

Belépődíj: 2.500.-Ft
Regisztráció: www.koszegibor.hu


Bort kóstolni Kőszegen sokszor lehet, de olyan, hogy a környék borait 1 este alatt, szinte kivétel nélkül megkóstolhatja és mindezt az egyik legelegánsabb helyszínen, olyan kevés van. A Szőlő Jövésnek Könyve programsorozat részeként kerül megrendezésre harmadik alkalommal a Kőszegi Bor-korzó. 9 pincészet mutatja be legújabb palackos borait. Elhozzák a legjobb boraikat és szemtől-szemben lehet kérdezni a legapróbb részletről is a gazdát. Az este során lehetőség lesz tematikus Blauburger kóstolóra. A Kőszegi Borbarát Hölgyek gondoskodnak a legjobb borkorcsolyákról, és a város Borkirálynője is közreműködik az eseményen. Itt kerül sor a Városi Borverseny eredményhirdetésére és a Hölgyek Bora díj átadására.
Részletek:
Időpont: 2018. április 14. 18:00 óra-21.00 óra
Helyszín: Jurisics Vár – Lovagterem; 9730 Kőszeg, Rajnis u. 9.
Jegyár: 2 500 Ft
Kóstoló üvegpoharat a helyszínen 500 Ft-ért lehet bérelni, amit távozáskor, a pohár leadásakor visszaválthat.
A regisztráció nem kötelező, de telt ház esetén (300 fő) csak a regisztrált vendégeknek garantáljuk a bejutást! Regisztrálni a www.koszegibor.hu oldalon tud.
A rendezvényen a borok pinceáron vásárolhatók közvetlenül a borászoktól.