Írottkő Boxing Night

A Fitt-Box Egyesület az idei évben kénytelen volt az energia válság miatt szakítani a már hagyománynak számító, több száz versenyzőt vonzó Nemzetközi Edzőmérkőzések Napjának rendezésével, helyette új ötlettel álltak elő, egy egész estés ökölvívó gála, az Írottkő Boxing Night megvalósítására vállalkoztak, amit egy évben kétszer-háromszor szeretnének megrendezni a jövőben.

> Január 20.-án 2 nemzet, 9 egyesületének, 41 ökölvívója mutathatta meg tudását 21 mérkőzés során az Írottkő Hotel aulájában. A mérkőzések nagy részében osztrák-magyar regionális csapattalálkozó volt az utánpótlástól a felnőttekig,ahol 15 Fitt-Boxos is ringbe lépett.
> -A gálára kilátogatók parázs mérkőzéseket izgulhattak végig, hiszen az év elején minden ringbe lépő ökölvívó beleadott anyait-apait. A legkisebbektől a legnagyobbakig, kezdő és rutinos versenyzők mindkét nemben egyaránt lehetőséget kaptak a bizonyításra,bemutató vagy éles mérkőzésen,nemzetközi ellenfelek ellen.
> Az év elején az alapozás vége fele ez egy jó felkészítő verseny volt,nagy megmérettetések előtt.Beinditottuk a 2023-as versenyszezont.
>
> Legjobb hazai versenyző: Buza Rafael FBO Legjobb külföldi versenyző:
> Illia Surov BRE Fitt-Box különdíj: Jankó Krisztián FBO