Iskolai tanítás nincs, versenyek és eredmények vannak a Jurisichban!

Megvan a KEBA (Közép-Európai Brókerképző Alap) verseny döntő! Döntőbe jutott a JMG Rosikadomi csapata! ( Gergácz Bálint, Becze Domonkos, Szafián Dorottya ) Március 4-én, lesz a döntő, online térben. A Bank/Code versenyen három csapat a főági regionális döntős helyen áll. A Nyugat-magyarországi régióban a 3., 4., és 5 helyen is a JMG egy-egy csapata foglal helyet! https://verseny.penziranytu.hu/eredmenyek. Felkészítő tanár: Kiss Zoltán.

Iskolai tanítás nincs, versenyek és eredmények vannak a Jurisichban!
Megvan a KEBA (Közép-Európai Brókerképző Alap) verseny döntő! Döntőbe jutott a JMG Rosikadomi csapata! ( Gergácz Bálint, Becze Domonkos, Szafián Dorottya ) Március 4-én, lesz a döntő, online térben. A Bank/Code versenyen három csapat a főági regionális döntős helyen áll. A Nyugat-magyarországi régióban a 3., 4., és 5 helyen is a JMG egy-egy csapata foglal helyet! https://verseny.penziranytu.hu/eredmenyek
Felkészítő tanár: Kiss Zoltán

A Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi Kara idén is megrendezte Tudományos Diákköri Konferenciáját, melyre középiskolások jelentkezését is várták. A bekerülés feltétele, egy általuk meghatározott téma köré épülő pályamunka volt, melyek közül a legjobb tizenkettőt tartották érdemesnek arra, hogy bemutatásra kerüljön. A tizenkét legjobb diák közül hárman, iskolánk tanulói. Bór Anett (12.a)- Az anti-NMDA receptor encephalitis című előadását február 15-én, Fekete Kata (10.c)- Autizmus egy gimnazista szemszögéből, Gyurácz Boglárka (10.c)- Pszichés zavarok-Pánikbetegség című előadását pedig február 16-án online tartotta meg.
A zsűri külön kiemelte a három diák magas színvonalú munkáját és meghívták őket a PTE-ÁOK Kutatók éjszakájára előadóként.
Bór Anett 1. helyezést, Fekete Kata pedig a másik középiskolás szekcióban 2. helyezést ért el. A Magyar Parkinson Társaság különdíjat ajánlott fel a legjobb neurodegeneratív betegségről szóló előadásért, melyet szintén Bór Anett nyert meg.
Felkészítő tanár: Keszei Fruzsina

A Máskép(p) helytörténeti fotó- és filmpályázatán a Fotó kategória díjazottjai között találhatjuk Kelemen Adél 12.A osztályos tanulónkat. Gratulálunk a Különdíjhoz! A képet megtalálhatjátok:
http://vaskarika.hu/images/gallery/c/7/f/c7ffaa9e.jpg
Felkészítő tanár: Rónaszéki Linda

A 2019/2020 tanévben meghirdetett Mentovich Ferenc Természettudományos Versenyen országos 1. helyezett lett Misák Dóra 10.A osztályos tanulónk. A három fordulós döntőben a legjobb előadás és a legtöbb pontot elért kísérletelemzés is az övé!
Felkészítő tanár: Bancsó Andrea és Bancsó Sándor

75 csapat indult az Agrárminisztérium, a Herman Ottó Intézet és a Budapesti Műszaki Egyetem által szervezett "Ökocimke" elnevezésű környezetvédelmi versenyen. A döntőbe 11 csapat jutott be.
A JMG versenyzői az 5. helyezést érték el. Gratulálunk a csapat tagjainak!
Ambrus Angelika, Bariska Zita, Cs. Tóth Virág, Hencz Vivien, Tóth Boglárka (mindannyian a 10.D tanulói)
Felkészítő tanár: Horváth Krisztina