Ismét tarolt a BE-JÓ a Mikulás Kupán

2015. december 13-án vett részt a BE-JÓ Táncegyüttes két korcsoportja a XXIX. Zuglói Országos Amatőr Táncfesztivál Mikulás Kupáján, ahol a két nap alatt összesen 1440 versenyző 260 produkcióval indult az ország különböző városaiból.

Ismét tarolt a BE-JÓ a Mikulás Kupán
2015. december 13-án vett részt a BE-JÓ Táncegyüttes két korcsoportja a XXIX. Zuglói Országos Amatőr Táncfesztivál Mikulás Kupáján, ahol a két nap alatt összesen 1440 versenyző 260 produkcióval indult az ország különböző városaiból. Mind az amatőr kategóriában induló junior korosztályú csapatunk, mind a felnőtt korcsoportba tartozó profi táncos középiskolások és a már dolgozó lányaink sorra gyűjtötték a csillogó érmeket és a különdíjakat, kupákat. A következő csodaszép eredmények születtek a BE-JÓ lányoknál:
- Mazsorett kategóriában a felső tagozatosok „Pom-pom Lányok” c. produkciója a III. helyen, míg a „Latin forgatag” az I. helyen végzett, sőt ez utóbbi megkapta a legmagasabb szintű elismerést, az ORSZÁGOS BAJNOK MIKULÁS KUPÁT!
- A felső tagozatosok történelmi társastánca, a „La Rotta” is nagy sikert aratott: I. helyezést ért el, és kapott egy KÜLÖNDÍJAT is.
- A profi táncosok Tolnay Veronika énekével kísért „Gyöngy az óceánban” c. ének és tánc produkciója színpadi látványtánc kategóriában a II. helyet érdemelte ki, míg a legújabb musical-revü táncuk, a „That man” I. helyen végzett, és ZUGLÓ KUPA elismerésben is részesült.
Hatalmas volt a boldogságunk!!! Igazán méltó befejezése volt ez a BE-JÓ Táncegyüttes szereplésekben, versenyekben, kupákban, érmekben, elismerésekben gazdag 2015-ös évének.
Nagyon köszönjük minden támogatónk eddigi segítségét, én külön a segítő anyukák nélkülözhetetlen kíséretét.
A BE-JÓ Táncegyüttes nevében kívánok mindenkinek békés karácsonyi ünnepeket és boldog, egészségben, sikerekben gazdag új évet!

Horváth Márta
művészeti vezető