Jumpplus Nyári Tábor

Ezen a nyáron Kőszegen tartja táborát a JUMPPLUS csapata, július 29-e és augusztus 2-a között, ahol az ugrókötelezés mellett számos mozgásformával is megismerkedhetnek a résztvevők! Érkeznek Belgiumból, Portugáliából, Németországból, Lengyelországból, Izraelból, Ausztriából, Lettországból és természetesen számos magyar növendékünk is csatlakozik az oktatókhoz!

A táborban nem csak gyerekek, hanem felnőtt korú kezdő, haladó és profi ugrókötelesek is lesznek! Mindenki találhat kedvére valót! Aki csak egy napot szeretne kipróbálni, arra is lesz lehetőség! Felnőtt nyílt órák között szerepel egy Pilates és stretching óra július 29-dikén Bánhegyi Katával. Ezután - 19 órától, Szabó Tamás, az év férfi néptáncosa lesz vendégünk egy fergeteges táncházra!

Kedden Jumppus Body órát látogathatnak a kíváncsiskodók!
Szerdán a tábor résztvevőivel a sárvári fürdőben töltjük a délutánt, egy bemutatót is tettünk a programba, hogy a fürdő közönségét szórakoztassuk.
A pénteki záró napunkon, 13:30-tól várjuk a vendégeket egy ugróköteles bemutatóra az Árpád-házi Szent Margit Iskola Tornatermében, ahol az egész hét során az edzések is zajlanak!

Bővebb információ: www.jumpplusworld.com



Jelentkezés:
Bánhegyi Adrienn
info@jumpplusworld.com
+36/70-263-7601