Két Fitt-Boxos bunyós készül a kvalifikációs versenyekre!!

Ambrus Viktória (Büki Szakosztály) és Hámori Ádám még keményebben készülnek, mint eddig.

Ambrus Viktória Büki Szakosztályunk versenyzője első éves elit ökölvívóként súlycsoportjában a másodszámú válogatott kerettag. Viki még tanulmányait folytatja, így a külföldi edzőtáborok az ő felkészülésében ritkábban szerepelnek. Itthon azonban a folyamatos kemény edzések és versenyek mellett minden lehetőséget megragad, hogy az edzőmérkőzések során fejlessze eddigi tudását. Az ország különböző pontjain más-más ellenfelekkel szemben bizonyíthat, a meccseken szerzett tapasztalatait pedig kamatoztatni tudja, ha arra kerül a sor, hogy a kvalifikációs tornák valamelyikén képviselje hazánkat.




Hámori Ádám az elit férfi válogatott oszlopos tagjaként az idei évben a tatai edzőtáborban való felkészülés mellett több külföldi edzőtáborban is gyarapíthatja tudását. Ádám tegnap érkezett haza Angliából, ahol egy héten keresztül több nemzet kiváló ökölvívójával sparringolhatot. Megkértük versenyzőnket, hogy meséljen arról milyen volt számára ez az egy hét.

“Új lendületet kaptam ezzel a táborral. Motivációt tudtam meríteni ebből a légkörből, ami ott körbe vett. Ezt minden bunyósnak át kéne élni. Profizmus a javából. Másrészt rávilágított arra is, hogy mennyire le vagyunk maradva az élmezőnytől és most nem a versenyzőink képességeire gondolok, de a nagy mámorban ez fel sem tűnt, csak miután hazaértem. Biztos vagyok benne, hogy javunkra válnak ezek a nemzetközi edzőtáborok és ha minden a helyén van jönni kell az eredményeknek. Talán a szerencse is végre mellénk áll, az is kelleni fog a sikerhez. Két hét van hátra a kvalifikációig, a nagy melót elvégeztem, bízom benne, hogy megtérül.”




Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ökölvívóink a maximumot tudják nyújtani!!

Hajrá Magyarország!!

Hajrá Fitt-Box Kőszeg és Bük!!