Kókán bunyóztak a Buza ikrek!!

2021. november 26-27-én került megrendezésre a Magyarország-Írország Csapattalálkozó Kókán, ahol a két ország válogatott ökölvívói mérhették össze tudásukat egymással.

A Fitt-Box Egyesület tagjai közül Buza Rafael és Buza Rómeó lépett kötelek közé a két nap során. Hámori Ádám a príma díj átadóján vett részt, ezért nem tudott részt venni a megmérettetésen.

Az első napon
• Buza Rafael ifjúsági férfi 63,5kg-ban az ír bajnok Cody O’Reillyvel, Buza Rómeó ifjúsági férfi 67 kg-ban John Fayel csapott össze. A srácok apait-anyait beleadva nyomták le mindhárom menetet, aminek meg is lett az eredménye, egyhangú pontozással győzelmet arattak.

A második napon
• Buza Rafael egy súllyal feljebb a 67 kg-os EB érmes,ír bajnok John Fay-el csapott össze. Rafi olyannyira komolyan vette a feladatot, hogy a harmadik menetben a vezetőbíró rászámolt az írre, majd beszüntette a mérkőzést, emellett ez a meccs nyerte el a nap legjobb mérkőzése díjat is.
• Buza Rómeó 67 kg-ban az ír bajnok Bob Flooddal mérkőzött meg. Egy igazán harcos és pörgős mérkőzésen Rómeó minden erejét beleadva menetelt előre végig, azonban ez sajnos nem bizonyult elégnek, az ír bunyós győzedelmeskedett.

“Összességében nagyon jó két napot zártunk. A srácok kitettek magukért, nagyon szép teljesítményt nyújtottak! Büszkék vagyunk rátok!!
Remek lehetőség volt ez a felkészülésre! Megyünk tovább keményen előre!!”
Varsányi Áron