Kulturális örökség menedzser képzés

A kétéves nemzetközi képzés nappali, a kőszegi ISES épületében, az ISES-Corvinus UNESCO tanszékének keretén belül, hétfőtől péntekig zajlik (esetleg lehetőség van részben online elvégezni néhány kurzust). Három félév aktív oktatás, eleinte több elmélettel, aztán a gyakorlat kap nagyobb hangsúlyt, a negyedik félév a diplomamunka elkészítése.

A kétéves nemzetközi képzés nappali, a kőszegi ISES épületében, az ISES-Corvinus UNESCO tanszékének keretén belül, hétfőtől péntekig zajlik (esetleg lehetőség van részben online elvégezni néhány kurzust). Három félév aktív oktatás, eleinte több elmélettel, aztán a gyakorlat kap nagyobb hangsúlyt, a negyedik félév a diplomamunka elkészítése. Felsőfokú kulturális örökség menedzser és fenntartható fejlődés szakmenedzser diplomával zárul a képzés, melyet a Budapesti Corvinus Egyetem állít ki.

Az első félév jövő hétfőn, szeptember 30-án indul, és december közepéig tart, tíz héten át, neves nemzetközi, elsősorban a visegrádi országokból érkező oktatókkal, mivel a képzés fókusza a visegrádi országok kulturális örökség menedzsmentjének jó gyakorlatai.

A képzésről részletesebb információ honlapunkon található: http://www.ises.hu/en/programmes/best-practices

A képzésben részt vevő hallgatók számára november elején ösztöndíj felhívás jelenik majd meg, mely 2014 februárjától 10 hónapon át biztosíthatja nem csak a képzésben való részvétel költségeit, de lehetőséget biztosít az ISES kutatásaiban való részvételre is. Előzetes információ: http://www.ises.hu/actualities/scholarship-for-students-phd-students-young-and-experienced-researchers

Nagyon szeretnénk, ha külföldi diákok mellett helyi, a szűkebb régiót képviselő szakemberek, hallgatók is bekapcsolódnának programunkba, ily módon erősítve intézetünk kapcsolatát a helyi szakmával, másrészt a részvétel lehetőséget biztosítana az Önök intézményének, szakembereinek külföldi kapcsolatok kiépítésére és erősítésére.