Látogathatók az idősek - feltételekkel

Tisztelt Hozzátartozók, Látogatók! Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy az országos tisztifőorvos 13305-54/2020. számú határozatával 2020.06.04. napjával a szociális intézmények vonatkozásában a látogatási tilalmat módosította, a megkötéseket részlegesen feloldotta.

Látogathatók az idősek - feltételekkel

Tisztelt Hozzátartozók, Látogatók!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy az országos tisztifőorvos 13305-54/2020. számú határozatával 2020.06.04. napjával a szociális intézmények vonatkozásában a látogatási tilalmat módosította, a megkötéseket részlegesen feloldotta.
Ez alapján a Kőszegi Szociális Gondozási Központ Idősek Otthona vonatkozásában az alábbi szabályokról tájékoztatom önöket:
• csak egészséges személy jöhet látogatóként,
• a látogatók részére fertőtlenítő /vírusölő/ kézmosás kötelező, melyhez a szert intézményünk biztosítja,
• látogató fogadására elsődlegesen az intézmény kertjében és a teraszon (udvarról megközelítve) van lehetőség,
• a nem egy gondozotthoz érkező látogatók 2 méter távolságot tartsanak egymás, illetve a többi gondozott között,
• lakószobában, illetve a látogatók fogadására kijelölt helyiségben történő látogatáskor orr-száj maszk használata kötelező, (igény esetén biztosítjuk),
• az egyidejűleg fogadható látogatók száma ellátottanként udvaron 2 fő, épületen belül 1 fő,
Kizárólag a látogatni kívánt személlyel biztosítjuk a látogatás lehetőségét, kérem a lakószobák és egyéb közösségi terek közötti közlekedés mellőzését!
Kérem továbbá figyelembe venni az intézmény működési rendjét (étkezés, pihenés, fürdetés) és a látogatási időre vonatkozó előírást azzal, hogy egy gondozott naponta egy alkalommal és legfeljebb 30 perc időtartamban látogatható.
Az esetleges torlódások elkerülése érdekében látogatási szándékukat szíveskedjenek jelezni a +36-30/866-7873 telefonszámon, munkanapokon 8-16 óra között.
Jelen rendelkezések visszavonásig érvényesek!
Köszönöm megértésüket és türelmüket!

Kőszeg, 2020.06.04.

Raposa Helga
intézményvezető