Márton napi újbor bemutató 2021

Tavaly sajnos elmaradt, de idén szeretnék bepótolni a Kőszegi Borbarátok a hagyományos Márton napi újborbemutatót. Ezen alkalommal kerül sor a 2021–es borok első bemutatójára. A tételek még nem kész borok, azonban jó szándékkal már következtethető a bor milyenségére. A gazda büszkesége ilyenkor a terméke bemutatása.

Erre a rendezvényre hívogat az egyesület minden olyan termelőt és érdeklődőt a Jurisics Vár impozáns lovagtermébe (Kőszeg, Rajnis u. 9, 9730), aki szeretné Márton napján megkóstolni a szeptemberben még tőkéken lévő szőlőből készült borokat.


Hívnak minden Kőszeg-hegyaljai termelőt aki szívesen bemutatja borát, és elmeséli készítésének fortélyait. A borok mellé pogácsa és víz kerül felszolgálásra.

Minden termelő 3 darab 1,5 literes, vagy ennek megfelelő mennyiségű 0,75 literes kiszerelésű bort hozzon magával a nevezéshez.


Időpont: 2021. 11. 11. 18:00
Előadást tart: dr. Puskás János a kőszegi Szőlő és Klíma Konferencia szervezője

A rendezvényen csak érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt!

A programváltozást a mindenkori Covid szabályok változtathatják!

A rendezvényt támogatja a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház!

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.