Megújult tornaterem

Egy évvel ezelőtt a Bersek Iskola tantestülete és szülői munkaközössége gondolt egy nagyot, merészet: „Az évek során elhasználódott, megkopott tornatermi parkettát fel kellene újítani!”
Az ötletet tervezés, tett követte, és az új tanévben már a megszépült parketten tornázhatnak a gyerekek.

Egy évvel ezelőtt a Bersek iskola tantestülete és szülői munkaközössége gondolt egy nagyot, merészet: „Az évek során elhasználódott, megkopott tornatermi parkettát fel kellene újítani!”
Az ötletet tervezés, tett követte.
Kovácsné Szabó Éva igazgatónő gondolatai:
„A példaértékű összefogás, segítség eredményeként ma tornatermünk megújulását, felfrissülését ünnepelhetjük és köszönjük meg a szülői munkaközösségnek.
Az ő komoly anyagi hozzájárulásuk – a rendezvényekből / kistérségi nap, évadzáró / befolyt bevételek egy részének felajánlása - lehetővé tette, hogy ezt az 515 ezer forintot igénylő munkát a nyáron meg tudtuk csináltatni.
És nem utolsó sorban a koordináló, szervező, a munkafolyamatokat összehangoló segítő tevékenységük is kellett a sikerhez.
Mindannyiunk nevében szeretnék köszönetet mondani Fucinné Dorner Anikó SZM elnök asszonynak, aki mindig érzékenyen, nagyfokú empátiával, maximális segítőszándékkal, gyakorlati megoldással reagál a felmerülő problémákra.
Köszönöm a szervező, koordináló tevékenységét Molnárné Proks Edina, Lovásziné Kenyeri Nóra SZM szülőknek. Jó érzés, hogy ilyen aktív, agilis SZM segíti nevelő- oktató munkánkat!
Köszönöm iskolánk gondnokának, Kratochwill Zoltánnak, hogy végig figyelemmel kísérte a munkálatokat, tartotta a kapcsolatot a falak meszelését elvégző Városgazdálkodási Kht. dolgozóival. Köszönjük munkájukat.
Kedves Gyerekek! A tornaterem a ti érdeketekben újult meg, használjátok, élvezzétek a sportolás örömeit, de vigyázzatok a teremre, hogy minél tovább ilyen szép maradjon!
Felkérem Fucinné Dorner Anikót a megújult tornatermünk avatására, a nemzetiszínű szalag átvágására.”