MIÉNK ITT A RÉT!

2021. június 4-én, pénteken, a kőszegi Alsó-réten immár 14. alkalommal rendezi meg az Őrségi Nemzeti Park Igazgatósága az Írottkő Natúrparkért Egyesülettel közösen a nagy sikerű, 2018-ban „AZ ÉV ÖKOTURISZTIKAI ÉLMÉNYE” címmel díjazott programot. A rendezvény idén a megszokott helyszínen, a kőszegi Alsó-réten a Kromberg-Schubert Kft. mögött lesz.

Reggel 9 órától délután 18 óráig áll rendelkezésre az Alsó-rét az iskolás-óvodás csapatok, játékos kedvű családok és baráti társaságok számára. Mindannyiunk biztonsága érdekében az összesen 6 játékállomás "önkiszolgáló" módon, állomásvezetők nélkül, illetve "érintésmentesen" működik majd.

Idén is óránként jár majd a Kőszegi Kisvonat a városközpontból a rétre, megállók: Károly Róbert téri parkoló; Kromberg-Schubert Kft. parkolója. Az első járat a rétre 08.30 órakor indul, az utolsó 18.00 órakor jön vissza a városba (további információk a plakáton). A Kromberg-Schubert Kft. parkolójából mintegy 300 méteres könnyű sétával érhető el a rét bejárata, itt lesz a kezdőállomás is, ahol a feladatlapokat és alapinformációkat kapják a rendezvényre érkezők.

Szeretettel várunk minden természetkedvelőt, egyben bízunk abban, hogy az idei program is sok élményt nyújt majd gyereknek, felnőttnek egyaránt!