Mozdulj!

Nagyszabású rendezvény előtt áll a Fitt-Box Ökölvívó Egyesület csapata! 2018.06.01-jén a fiatalok sportjáért egy külön programmal kezdődik a két napos rendezvény. Pénteken 11:00-tól az egyesület várja a kicsiket és nagyokat egyaránt Kőszeg Fő terén, egy jó hangulatú, közös edzésre Erdei Zsolttal, világbajnok magyar profi ökölvívóval, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökével.

Nagyszabású rendezvény előtt áll a Fitt-Box Ökölvívó Egyesület csapata!




2018.06.01.-én a fiatalok sportjáért egy külön programmal kezdődik a két napos rendezvény. Pénteken 11:00-tól az egyesület várja a kicsiket és nagyokat egyaránt Kőszeg Fő terén, egy jó hangulatú, közös edzésre Erdei Zsolttal, világbajnok magyar profi ökölvívóval, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökével. A résztvevők gimnasztikára, kocogásra és kvízjátékra számíthatnak a Magyar Ökölvívó Szakszövetség, az Intersport és az Elixir Fitness ajándékaival!

A délelőtti “testnevelésórát” követően ugyancsak Kőszeg Fő terén, (esős idő esetén a Hotel Írottkő halljában) 16:00-tól veszi kezdetét egy komoly két napos nemzetközi torna, amelyen négy nemzet felnőtt válogatott ökölvívói csapnak össze egymással, illetve mellettük ringbe lépnek a kőszegi egyesület ifjúsági válogatott ökölvívó lányai is!

Varsányi Áron