Művészeti Szemle

FELHÍVÁS

A Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház 2023-ban ismét megrendezi a hagyományos Művészeti Szemle döntőjét a Kőszegi és városkörnyéki általános-és középiskolai tanulók részére.

A versenyre olyan gyermekek és csoportok jelentkezését tudjuk elfogadni, akik Kőszeg és környéke iskoláiban tanulnak, illetve csoportok esetén oda bejegyzett székhellyel rendelkeznek.

Művészeti Szemle időpontja:

február 28. (kedd) 14.00 óra - alsó tagozat
március 1. (szerda) 14.00 óra - felső tagozat
március 2. (csütörtök) 14.00 óra - középiskola
március 3. (péntek) 14.00 óra -tánc

Nevezési határidő: 2023. február 23. (csütörtök), ezért kérjük, hogy az iskolai fordulókat ennek függvényében ütemezzék!

Kategóriák: vers-próza, ének, hangszeres zene, tánc

A Szemlére azokat a gyerekeket várjuk, akik az iskolánként megrendezett elődöntőkön a legjobban szerepeltek.
Nevezni az iskolánként megadott keretszámokon belül, a mellékelt nevezési lapon, ének, néptánc, vers és próza, hangszeres zene, modern tánc és egyéb kategóriákban lehet.
Egy produkció maximális időtartama 5 perc! A nevezési lapon kérjük feltüntetni, ha valamelyik szereplő több produkcióban is részt vesz, illetve a külön technikai igényeket, valamint a fellépés sorrendjére történő kéréseket is.
A Művészeti Szemlét 2023. március 14-én a legjobb produkciókból összeállított ünnepi gálaműsor zárja.
Az idei évben is számítunk a felkészítő tanárok áldozatos munkájára, mellyel elősegítik a tehetséges gyermekek bemutatkozását.