NATÚRPARKBARÁT SZOLGÁLTATÁSOK KERESTETNEK!

Az Írottkő-Geschriebenstein Natúrpark minősítési rendszerének bevezetésével kapcsolatos műhelymunka október 29-én 17 órától a Kőszegi Borok Házában!

Számítunk a NATÚRPARKBARÁTOK véleményére!

Az Írottkő Natúrparkért Egyesület az IGEN-projekt keretében elkészíti a turisztikai szolgáltatásokra, vonzerőkre, illetve kézműves és helyi termék előállítókra vonatkozó minőségbiztosítási rendszerét.

A magyar-osztrák natúrparki egyesületek legfőbb célja a rendszer bevezetésével az Írottkő-Geschriebenstein Natúrpark területén működő szolgáltatások minősítése, helyi és kézműves termékek piacra jutási esélyeinek növelése, valamint a környezettudatos fogyasztói magatartás terjesztése.

A felhívásra az Írottkő-Geschriebenstein Natúrpark területén működő szállás- és vendéglátóhelyek, attrakciót üzemeltetők, valamint kézműves és helyi termék előállítók jelentkezését várják.

A minősítés alapfeltételeinek kidolgozását az egyesület munkatársai elvégezték, de ezúttal sem szeretnék figyelmen kívül hagyni az szolgáltatók véleményét. A tervezet letölthető a www.naturpark.hu honlapról!
A feltételrendszer véglegesítésére egy műhelymunka folyamán kerül sor, melyre a FATOSZ megyei képviseletében Babos Csaba, a Pannon Helyi Termék Klaszter képviseletében Inzsöl Renáta is megosztja velünk tapasztalatait.

A műhelymunka időpontja és helyszíne:

Kőszegi Borok Háza (9730 Kőszeg, Várkör 54.)

2013. október 29. 17 órakor

Számítunk a NATÚRPARKBARÁTOK véleményére!

Írottkő Natúrparkért Egyesület