NATÚRPARKI VETÉLKEDŐ, FELHÍVÁS!!!

Az Írottkő Natúrparkért Egyesület a 2021-22-es tanévben is megrendezi a Natúrparki Vetélkedőt. Bízunk abban, hogy idén is sok csoport-csapat leli majd örömét a játékos, egyszersmind tudásalapú versengés izgalmaiban.

A Vetélkedőre történő jelentkezés határideje november 19-e péntek, a jelentkezési lapokat az Írottkő Natúrparkért Egyesület honlapján az alábbi linkre kattintva találják:
http://www.naturpark.hu/hirekprogramok/hirek/detail/naturparki-vetelkedo-2.html
Az idei évben is nagy szerepet kap majd a természetjárás, továbbá játékos formában az Írottkő Natúrparkért Egyesület futó pályázataiba is belátást nyerhetnek a Vetélkedőn résztvevő csapatok.
Az első forduló november végén lesz, további a részletekről konkrétan a jelentkezőket fogják majd tájékoztatni a szervezők.

További információk, valamint a Vetélkedővel kapcsolatban felmerülő kérdéseik esetén az alábbi elérhetőségek egyikén keressék az Írottkő Natúrparkért Egyesület munkatársait:
9730 Kőszeg, Fő tér 2. (Tourinform Iroda Kőszeg); Tel: +36 94/ 563-120; E-mail: irottko.naturpark@gmail.com; www.naturpark.hu

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.