Nemzetközi Edzőmérkőzések Napja

Január 26-án 10.00 órától ismét Kőszeg, a Béri Balog Ádám Általános Iskola Tornacsarnoka ad otthont a rendezvénynek, amelynek során 3 ringben, verseny körülmények között, edzőmérkőzések során mérhetik fel tudásukat a versenyzők. Osztrák, szlovák, horvát és magyar válogatott ökölvívók is összecsapnak majd egymással.

Az eddigi nevezések alapján az indulók száma megközelíti a 150-et, de még mindig van lehetőség a nevezésre január 24.-ig. Jó néhány hazai versenyző számára remek felkészülési lehetőség lesz ez a közelgő Bocskai István Nemzetközi Emlékversenyre, valamint a kvalifikációs versenyekre. Utánpótlás korcsoporttól az elit korcsoportig fiúk és lányok egyaránt ringbe léphetnek, kezdőtől egészen a rutinos versenyzőkig mindenkinek lehetősége lesz bizonyítani. Természetesen a párok kor és súlycsoportoknak megfelelően lesznek kiválasztva, illetve a mérkőzések menetideje a korcsoportokhoz tartozó szabályos menetidő lesz. A párosításon szereplő küzdelmek lezajlása után megbeszélés alapján lehetőség lesz további edzőmérkőzések lebonyolítására is.

Ez előző évekhez hasonlóan idén is rendkívül parázs csatákra számíthatunk! Rendezvényünk mindenki számára nyitott, szeretettel várjuk az érdeklődőket!




Helyszín: 9730 Kőszeg, Deák Ferenc utca 6. (Béri Balog Ádám Általános Iskola Tornacsarnoka)

A mérkőzések várható kezdési időpontja: 10:30